Kapaklı Gazetesi - CHP Kapaklı İlçe Başkan Adayı Zafer Akgün, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kongre öncesi birlik ve beraberlik mesajları veren Akgün, ‘’ Kapaklı’da deneyimli ve güçlü bir kadro ile teşkilatımızı ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha iyi yerlere götüreceğiz. Partimizi yerelde de genelde de iktidara taşıyacağız.’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Yönetimi, kongre takvimi için gün sayarken İlçe Başkan Adayı Zafer Akgün gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teşkilatın gücü ile Kapaklı’da etkili bir muhalefet olacaklarını kaydeden Akgün, CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’ndaki ayrılıkları da bitireceğini dile getirdi.

‘’PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ’’

Etkili bir saha çalışması yaparak 2024’te partilerini iktidara taşıyacaklarını kaydeden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Adayı Zafer Akgün, ‘’Kapaklı’da deneyimli ve güçlü bir kadro ile teşkilatımızı ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha iyi yerlere götüreceğiz. Partimizi yerelde de genelde de iktidara taşıyacağız. Yerel anlamda belediyeyi 24 saat takip altına alan bir teşkilatımız olacak. Bunu hem belediye meclis üyelerimizle, hem teşkilatımız ile sağlayacağız. En önemlisi de Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki ayrılıkları bitireceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

‘’REHBERİ VE KILAVUZU FETÖ’CÜ’’

Yerel yönetimi adeta topa tutan Akgün, ‘’Yerel iktidardaki arkadaşlarımız geldiği günden beri sadece boş işlerle uğraşıyor. Bu arkadaşların rehberi ve kılavuzu FETÖ’cülerden ibaret. Onları FETÖ’cü kılavuzlarından kurtacağız. Kapaklı’ya faydası olmayan adamları belediyeye doldurmakla bu işler olmaz. Kapaklı’nın profesyonel bir ekiple yönetilmesi gerek, bu yüzden önümüzdeki 5 yılın bir kayıp olduğu aşikar. Zamanı geldiğinde bugüne kadar yaptıkları tüm yanlışları belgeleri ile açıklayacağız. ‘’ sözlerini kaydetti.

‘’BAŞKA BİR BELEDİYE BAŞKANI OLSA CEZAEVİNE GİDERDİ’’

Mevcut yönetime eleştiriler sıralayan Zafer Akgün, ‘’Belediye meclisinde ihaleyi alacak firma ile görüştüğünü belirten bir başkanın, başka bir partiden belediye başkanı olsa meclis bitmeden cezaevine gideceğini bilmesi lazım. Böyle boş bir yönetim var. Bunlarla gerçekten samimi bir şekilde mücadele edeceğiz. Bunu profesyonel bir kadro ile yapacağız. Kapaklı’da vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerinden belediyeyi takip edecek. ‘’ şeklinde konuştu.

‘’AYRIŞTIRICI DEĞİL, BİRLEŞTİRİCİ BİR KONGRE YAPACAĞIZ’’

Kongre süreci hakkında da konuşan Akgün, ‘’Kongre sürecini asla bir yarış süreci olarak görmüyorum. Kongre sürecini birleştirici bir süreç haline getireceğiz. Bu kongreler Cumhuriyet Halk Partisi’nin birleşeceği bir kongre olacak, tüm eforumuzu buna harcıyoruz. Biz ayrıştırıcı değil, birleştirici bir kongre yapmak istiyoruz. Mesele Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe başkanı olma meselesi değil, Kapaklı’daki vatandaşlara bir parti kimliği ile önderlik yapmak. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Hiçbir şeyden çekinmeden, korkmadan, ürkmeden yola çıktık. Bir Allah’a bir de millete hesap vereceğiz.‘’