Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği Kasım Ayı İlçe Danışma toplantısı Ali İhsan Mandalı Düğün Salonunda yapıldı. Toplantıya il Yönetim Kurul üyeleri, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı İlçe Yönetimi, Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları, Büyükşehir Aday Adayı Mustafa Yel katıldı.

Kapaklı Ak Parti İlçe teşkilat başkanı Ali Osman Orhan’ın yaptığı konuşmada Kapaklı İlçe teşkilatı olarak Küçükçekmece Belediyesinin hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla düzenlenen geziden bahsetti. Küçükçekmece Belediyesinin Ak Parti Belediyesi olarak yaptığı başarılı projeleri anlatan Orhan, Küçükçekmece’yle Kapaklı arasındaki farkı verdiği bir örnekle anlattı. Küçükçekmece belediyesinin yaşam merkezi olarak adlandırdığı proje içerisinde aş evlerinin, ikinci el eşyaların ihtiyaç sahiplerine teslim edildiği sosyal projenin, psikologların bulunduğunu ve çocuklara eğitim verildiği eğitim alanlarının bulunduğu farklı ve güzel bir yer olduğunu dile getirdi. Orhan açıklamalarına şöyle devam etti. “Bana eşitlikten bahsetmeyin Kapaklı’da yaşıyoruz fakat bunların hiç biri kapaklıda yok! Aday adayı arkadaşlarımızdan biri bu projeleri gerçekleştiren ekibin içinde bulunmuş inanıyorum ki hepsi olmasa da hep birlikte bu projelerin bir kısmını Kapaklımıza mutlaka kazandıracağımızdan eminim.

İLÇE SEÇİM MERKEZİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU
Gençlik kollarının ardından kadın kollarına da atama yapıldığını söyleyen Orhan, başkan olarak Sevgi Aksoy’un atandığını ayrıca Kapaklı ilçe seçim merkezi koordinatörlüğünün kurulduğunu başkan Hüseyin Şenses, yardımcı Mustafa Oruç, üyelerin ise Emrul Aydın, Fevzi Karaca, İlhan Özdemir, Emrah Çelik, R. Tahir Eke’den oluştuğunu söyledi. Tekirdağ’da temayül yoklamasının yapılacağını söyleyen Orhan, oy kullanacak teşkilatdaki arkadaşlarımızın Kapaklı’da seçimi alacağımız adayı seçeceklerinden, hak eden kişinin adının yazılacağından eminim dedi.

İnançlı Kadroların İş Başına Gelmesini İstemeyen Kesimler Var
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yel’de İlçe Danışma Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşma yapan Yel sözlerine Tekirdağ’ı büyükşehir, Kapaklı’yı ilçe yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunarak başladı. Kapaklı’nın modernleşmeye açık bir İlçe olduğunu ifade eden Yel, İlçemiz de Ak Partiden 8 aday adayından yalnız birinin aday gösterileceğini, Aday adaylarının bu duruma küsüp darılmadan, dava hepimizin davası diyerek yola devam ettikleri zaman hepimiz kazanacağız, Kapaklımız kazanacak dedi.
Türkiye de yıllardır süre gelen sorunlardan biri İnançlı kadroların iş başına gelmesini istemeyen kesimlerin olduğunu ifade eden Yel “Çok şükür 11 yıldır inançlı kadrolar iktidar da “ dedi. İnançlı kadrolar ve bu işi bilen kadrolarla Kapaklımızı Ak belediyeciliğe kazandıracaklarını inanıyorum dedi.

Hedeflerinden bir tanesinin Tekirdağ’ı 2023 yılında Balkanların eğitim merkezi yapmak olduğunu bunun içinde büyük yatırımlar yapılması gerektiğini belirtirken, Eğitim konusunda da önemli eksiklerimizin olduğunu söyleyen Yel, Tekirdağ’ın 2023’te Balkanların eğitim merkezi olması için, Kapaklı, Çorlu hattında Balkan Teknik Üniversitesini oluşturacaklarını belirtti. Konuşmasının sonunda kendisini kısaca tanıtan ve katılımcılara teşekkür eden Yel başkan aday adaylarına başarılar dilerek konuşmasını tamamladı.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yel'in konuşmasının ardından Belediye başkan adaya adayları sahneye çıkarak 5'er dakika kendilerini tanıtan bir konuşma yaptılar.