Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkan vekili Mehmet Aymak’ı eleştirerek ‘’ Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatları dedektifliğe mi soyundu veya yetkilendirildi acaba?’’ dedi.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkan vekili Mehmet Aymak ve AK Parti Kapaklı İlçe Sekteri Dursun Tekin, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Kapaklı Karakolu önündeki bir fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafa; ‘’Her kim ki bu ülkenin cumhurbaşkanına ve aziz millete dil uzatırsa bizi her daim karşısında bulacaktır. Ne sayın cumhurbaşkanımız ne de bu necip seçmen yalnız değildir. Teşkilatlarımız her daim takiptedir.’’ Notu düşüldü.

Paylaşıma tepki gösteren İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ‘’ İlçe başkan vekili Cumhurbaşkanı ve seçmenini korumak için polis merkezinde elinde kağıt (vatandaşı tehdit/algı yaratmak) ile fotoğraf paylaşıyor. Bu paylaşıma ne anlam yüklemeli? Cumhurbaşkanının korunmaya ihtiyacı mı var? Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatları dedektifliğe mi soyundu ve ya yetkilendirildi? Tüm dünya koronavirüs derdinde bu arkadaşlar da siyaset peşinde. Sağlığa zaman ayırmamız gerekirken, bu tür spekülasyonlarla gündemi meşgul etmenin çok da anlamlı olmadığını düşünüyorum.’’ dedi.