Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı Seçim İşleri Başkanı Kemal Aldemir’in istifasının ardından, partiden ikinci bir istifa haberi geldi. AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Derya Akın da, partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik’ın yönetiminde yer alamayacağını söyleyen Akın, istifasıyla ilgili şu sözlere yer verdi: “AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu görevimden istifa ettim. İsmim ve şahsımın daha fazla yıpratılmaması için ak davama bu yönetimde olmadan elimden geldiğince hizmet edeceğim. İl Başkanımız Mestan Özcan’ın ak davanın ilk günkü heycanıyla çalışmaları aşikardır. Aynı çalışmaları ilçede görememiş olmam beni derinden etkiledi. İl Başkanıma bu gayretlerinden dolayı kamuoyunun önünde minnettarlığımı sunarım.

Kapaklımızda ilk defa ak belediyeciliği kazandıran Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e yapmış olduğu hizmetler için de tebriklerimi sunarım. Ak davama hizmet etmekten kesinlikle geri durmayacağım. Cenab-ı Rabbim ak davaya hizmet eden AK Partililerin yanında olsun.”