AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden ayrılan Salih Bezgin’in yerine ilçe başkanı olarak atanan Av. Ercan Üçel, düzenlediği kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin de katılım gösterdi.

‘’SİZ ŞANSLI BİR EKİPSİNİZ’’

10 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Et-Mi Kebap Salonu’nda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Av. Ercan Üçel, ‘’Ben 9 Ocak’ta ilçe başkanı oldum. 1 aylık bir inceleme ve başvuruların arasında yoğun çalışmalar neticesinde bir ekip seçildi. Ben öncelikle bu ekibin Tekirdağ iline, Kapaklımıza ve partimize olan görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ankara’da bana ilçe başkanlığı görevi verildiğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir bana şunu söylemişti; ‘Kapaklı’daki 130 bin insana hizmet etmek için görevlendirilmiş bulunmaktasın istikametinden ayrılma’ dedi. Ben de bugün sizlere aynı şeyi söylemek istiyorum. Siz şanslı bir ekipsiniz. Kapaklı’da tarih yazacak bir ekibin içerisinde yer alıyorsunuz.’’ dedi.

‘’BU MAKAMLARA RANT İÇİN GELMEDİK’’

Kapaklı’daki tüm insanların sorumluluğu altında olduklarını söyleyen Üçel, ‘’Ayrıca dünyamız 3. Bin yılın ilk çeyreğinde küresel haritalarını yenileyecek. Sizler de bunun için dünyada tarih yazacak bir ekibin parçası oldunuz. Üzerimizdeki vebal çok ağır. Kapaklı’daki 130 bin insanın vebali ile çalıştığımızın bilincinde olalım. Bu dönem kazanmaya çok yakınız. Kazanacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Devlet Bahçeli, üzerimizde oynanan oyunları bozmak için Cumhur İttifakı yaptılar. Kol kola verip hedefe doğru yürüyorlar. Biz de ilçemizde bunun nimetlerinden faydalanacağınız ve 31 Mart’ta tarih yazacağız. Bu yüzden bulunduğunuz makamların kıymetini bilmenizi rica ediyorum. Biz bu makamlara rant ve çıkar için gelmedik, insanlara faydalı olabilmek için geldik. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.’’ diye konuştu.

‘’2 GÜNÜMÜ SİZE AYIRACAĞIM’’

 Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin de programda bir konuşma gerçekleştirdi. Çetin konuşmasında; ‘’Böyle güzel bir ekibin ön yüzü olmak benim için bir şeref. Hepinize hayırlı olsun diyorum. Öncelikle ilçemiz Kapaklımıza, ardından Tekirdağ ve tüm ülkemize rabbim güzel hizmetler etmeyi nasip eder inşallah. 15 gündür sahadayız, yoğun bir teveccüh ile karşı karşıyayız. Çok ciddi bir şekilde AK Parti’yi ve iktidarı bekleyen bir kitle var. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte hareket edersek, 31 Mart akşamının zaferle sonuçlanacağını düşünüyorum. Teşkilatta birebir görüşmek isteyen varsa 2 günü size ayıracağım. Hepinizin beklentilerine, görüşlerine açığım. Ondan sonra MHP Teşkilatları ile kol kola sahaya ineceğiz ve seçimiz kazanacağız.’’

‘’%60 HEDEFİMİZ GİDEREK TIRMANIYOR’’

Sahada olumlu etkiler aldığını da iddia eden Çetin, ‘’Adaylığımın açıklandığı ilk akşam arkadaşlarımız %60 hedef koydular. Sahada geziyorum ve bu hedefin giderek yukarı tırmandığını görüyorum. Sizler de sahada benimle birlikte gezdiğinizde bunu hissedeceksiniz. Mütevazi bir çizgide, kimseyi ötelemeden, herkesi kucaklayarak ve herkese ulaşacak Kapaklı’ya hizmeti hedeflediğimizi; Kapaklı’da bir gelişimi ve bir değişimi amaçladığımızı anlatacağız. Şimdilik hepinize teşekkür ediyor, hayırlı olsun diliyorum.’’ Diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, restoran önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.