Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel, gazetemize ziyarette bulundu. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler hakkında iddialı konuşan Demirel, ‘’ Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan teveccüh gösterirse ben ve ekibim 3 yıl içerisinde Kapaklı’ya çağ atlatacağız. Tüm Kapaklı halkına bunun sözünü veriyorum. ‘’ dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdare Seçimleri’nde Ak Parti’den Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adayı olan iş adamı Şakir Demirel gazetemizi ziyaret etti. 19 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette, Demirel’i gazetemiz adına Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Yerel seçimlere kısa süre kala, projelerinden ve hedeflerinden bahseden Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adayı Şakir Demirel; 2019’da Ak Parti’nin Kapaklı Belediyesi’ni alacağına emin olduğunu belirtti. 

‘’DAHA İYİ HİZMET ETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM’’

Demirel, konuşmasında şu ifadeleri kaydetti; ‘’Yaşadığımız şehir olan Kapaklı’ya daha iyi hizmet edebilmek için bu kutsal yolculuğa çıktım. Daha önceden de 2014 yılında Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. Seçimlere girmemdeki en önemli etken mevcut belediye yönetiminin halka yeterince hizmet edemediğini düşünüyorum. Ak Parti iktidarının gücü ile beraber Kapaklı’da daha güzel şeyler yapılabileceğini düşünüyorum. Eğer Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü olursa bu yolda hizmete varım.’’

‘’BU BİR HİZMET YARIŞIDIR’’

Kapaklı’nın birçok eksiği olduğunu belirten Demirel, ‘’Ben Kapaklı’da yaşayan bir vatandaş olarak 120 bin nüfusa sahip bir ilçenin gençlere yönelik bir spor salonu, yüzme havuzu, gençlik merkezi gibi aktivite alanlarının olmamasına üzülüyorum. 15 yıldır Kapaklı’da iktidar olan bir belediye yönetiminin, ailemiz ile gezebileceğimiz sosyal alanlar yapamamasına üzülüyorum. Ayrıca ilçemizin altyapısının olmayışı, yollarımızın hala çukurlu ve bozuk oluşu da bir ilçe görünümüne kavuşmamızı engelliyor. Ben Kapaklı Belediyesi’nde bilgili ve tecrübeli insanların olduğuna inanıyorum ve kesinlikle hiç kimseyle kişisel bir problemim yok. Bu bir hizmet yarışıdır ve ben daha iyi hizmet edeceğimi düşündüğüm için bu yola çıktım.’’ dedi.

‘’3 YIL İÇERİSİNDE KAPAKLI’YA ÇAĞ ATLATACAĞIZ’’

Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçildiği takdirde, kısa sürede ilçeyi bir kent görünümüne kavuşturacağını belirten Demirel, ‘’Ben inanıyorum ki iyi bir ekiple, Kapaklımız Ak Parti Belediyeciliğinde çok güzel yerlere gelebilir. Hiçbir Belediye Başkanı her konuda uzman olamaz, biz de bu yüzden iyi bir ekibin iyi bir başkan kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan teveccüh gösterirse ben ve ekibim 3 yıl içerisinde Kapaklı’ya çağ atlatacağız. Tüm Kapaklı halkına bunun sözünü veriyorum.’’ Diye konuştu. 

‘’DAHA İYİSİNİ YAPMAYA TALİBİZ’’

Başvurusunun ardından olumlu geri dönüşler aldığını da söyleyen Demirel, ‘’Aday Adaylığı sürecimde kutsal topraklar olan Umre’deydim. Başvuru sürecinde orada olduğum için dönemeyeceğimi ve süreç uzarsa başvurumu yapabileceğimi belirttim. Nitekim kaderimizde varmış ve süreç uzadı ben de aday adaylığı başvurumu yaptım. Gerçekten beklediğimin üzerinde olumlu geri dönüşler aldım. Gerek Kapaklı eşrafından, gerek çevremizden, gerekse il dışından gelen tebrikler beni mutlu etti. Biz Kapaklı’da yaşayan tüm partilere mensup insanlarla aynı gemideyiz. Kimseyle husumet beklemeden, bugüne kadar yapılan hizmetleri takdir ederek daha iyisini yapmaya talibiz. ‘’ diyerek konuşmasını noktaladı.

ŞAKİR DEMİREL KİMDİR?

1976 Sinop doğumlu olan Şakir Demirel evli ve 6 çocuk babası. 2006 yılından bu yana Kapaklı’da yaşayan Demirel, Demirel Emlak İnşaat’ın sahibi. Kapaklı Sinoplular Dernek Başkanı olan Demirel aynı zamanda Tekirdağ İmam Hatip Platformu Kapaklı Koordinatörü ve İmam Hatip Derneği Başkan Yardımcısı.  Demirel, 2014 yılında da AK Parti Kapaklı Belediye başkan aday adayı olmuştu.