Kapaklı Gazetesi - Kadına şiddetin adresi bu kez Saray ilçesi oldu. İlçede kafe işleten Gamze Gülmez adlı bir kadın, sosyal medya hesabından kimliği belirsiz bir kişi tarafından şiddet gördüğünü belirterek yetkililere seslendi. Emniyete giderek şikayetçi olan Gülmez, kafeyi kapatacağını belirterek, “Mücadeleye devam edemediğim için tüm kadın arkadaşlarımdan özür dilerim” dedi.

‘’TEHDİT EDİLDİM’’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülmez, uğradığı saldırı ile ilgili şunları söyledi:

“Tekirdağ Saray’da kadın başıma cafe açtım işletmeye çalışıyorum. Sürekli sözlü olarak ve zabıtaya şikayet edilerek yıldırılmaya çalıştım. Bir yıla yakındır mücadele ediyorum, bugün en son 2 metreden daha uzun bi adam tarafından caddede itilerek, küfredilerek ve ağzımı burnumu da kıracağı söylenerek tehdit edildim. Ben cafeyi kapatıyorum, şu an karakoldayım ve tüm kadın arkadaşlarımdan özür dilerim mücadeleye devam edemediğim için. Bunların hepsi sokakta köpek beslediğim için oldu.”

SARAYLILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye’nin her yeni güne kadına şiddet haberleriyle başladığı bir dönemde, Saray’da yaşanan kadına şiddet olayına sosyal medyadan büyük tepki geldi. Başta Saraylı yurttaşlar olmak üzere onlarca kişi yaşanan olayı kınarken, Mint Kafe İşletmecisi Gamze Gülmez’in yanında olduğunu da duyurdu.