Kapaklı Gazetesi - Saray Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir anma programı tertip etti. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yurdun dört bir yanında olduğu gibi Saray ilçesinde de çeşitli etkinliklerle anıldı. Saat 11.00’da şehit kabirlerinin ziyareti ile başlayan programa Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Garnizon Komutanı Albay Fatih Solmazlar, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit aileleri ve Gazilerimiz katılım sağladı. 

ŞEHİTLİKTE DUA ETTİLER

Şehitlik ziyaretleri kapsamında ilçe protokolü ilk olarak Edirköy Mahallesi’nde bulunun Şehit Bora İnkaya’nın kabrine, ardından Çayla Mahallesi’nde bulunan Şehit Cüney Kırlı’nın kabrine ve son olarak da Büyükyoncalı Bozoba Mahallesi’nde bulunun Şehit İbrahim Parlakçı’nın kabrine ziyarette bulunarak karanfil bıraktılar ve dua ettiler.

SİNEVİZYON GÖSTERİMİ YAPILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kutlamaları saat 13.30’da Saray Ayazpaşa Camii’nde öğle namazına müteakip şehitlerimizin ruhu için Mevlid-Şerif okunması ile devam etti. Sonrasında ise Halk Eğitim Merkezi salonunda yaz spor okullarına gelen öğrencilere, gençlere 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.