Kapaklı Gazetesi - Saray Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği geleneksel iftar programında yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

Filiz Et & Mangal Salonu’nda düzenlenen iftar programında yüzlerce Samsunlu birlikte oruç açtı. Düzenlenen programa Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katılım gösterirken, Dernek Başkanı Ayhan Uysal konuklarla tek tek ilgilendi.

‘’BU MANEVİYATTAN MAHRUM KALAMAZDIK’’

Programdan sonra katılımcılara Saray Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokalinde meşhur semaver çayı ikramında bulunuldu. İftar programı geleneğini sürdürmek istediğini kaydeden Saray Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Uysal, ‘’Bu akşam yüzlerce hemşehrimiz ile aynı sofrada bulunmaktan büyük mutluluk duydum. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif, birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı bir maneviyata sahip. Biz Samsunlular Derneği olarak bu maneviyattan mahrum kalamazdık. Bu nedenle sadece Saray’da değil, tüm Tekirdağ’daki Samsunlu hemşehrilerimiz ile iftar sofrasında buluştuk. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Davetimizi kırmayıp icabet eden herkese teşekkür ederim.’’ dedi.