Bölgemizin tanınmış iş adamlarından Uysal İnşaat ve Emlak'ın sahibi İlyas Uysal ve Hatice Uysal çiftinin oğulları Emrah Uysal ile Sebiha ve Mehmet Altın çiftinin kızları Handan Altın düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi.

İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Saray’da bulunan Onur Restaurant’ta düzenlenen düğünde iş ve siyaset dünyasından tanınmış birçok isim bir araya geldi. Alkışlar eşliğinde ilk dans için sahneye çıkan Handan ve Emrah çifti, düğün pastasını birlikte kestiler. Takı töreninin ardından gece, halay ve oyun havalarıyla devam ederken, düğünde sahne alan Şarkıcı Erkam Aydar, misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden eğlence, aile fotoğrafı ile sona erdi.

DÜĞÜNE KATILIM YOĞUN OLDU

Düğün törenine; Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kırklareli Eski Milletvekili Şenol Gürşan, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş, SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, SADEF Başkanı Yıldıray Baş, Kunduz Güreşler Ağası Halil İbrahim Çiçek, Lüleburgaz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Aytaç Aksoy, Havza Güreşleri Ağası Bayram Dağlı, Saray emlakçılar derneği Başkanı Erdinç Aksoy, Uysal ve Altın ailesinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.