Kapaklı Gazetesi - Kapaklı'nın tanınan esnaflarından Sebahattin Altınsoy tarafından Saray’a kazandırılan Halkın Kuruyemiş, düzenlenen törenle açıldı.

Saray Ayazpaşa Mahallesi Vize Caddesi'nde hizmete giren Halkın Kuruyemiş için 3 Kasım Pazar günü açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Siyasi Parti Temsilcileri, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’BİZLERE MEMNUNİYET VERMEKTEDİR’’

Törenin ilk konuşmacısı Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş oldu. Erkiş, ‘’Kapaklı’nın çok değerli temsilcileri ve sevgili misafirlerimiz, bu güzide açılışa hoş geldiniz. Burada anın verdiği heyecana kapılarak unuttuklarımız varsa şimdiden özür diliyorum. Ekonomik hayatın durgunluğunun sürdüğü şu günlerde Sarayımıza yeni bir ekonomik ünitenin açılması bizlere memnuniyet vermektedir. Ayrıca açılışa bu kadar yoğun katılımın bir esnafımıza başarıyı getireceğini düşünüyorum.’’ dedi.

‘’SARAY BİZİM KARDEŞİMİZ’’

Erkiş’in ardından sözü Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin devraldı. Kapaklılı yatırımcıların Saray’ı bir alternatif olarak gördüğünü kaydeden Çetin, ‘’Altınsoy ailesinin bugün Saray’da yaptığı bu yatırımın bereketli olmasını diliyorum. Kıymetli Başkanım, Kapaklı kabuğuna sığmıyor. Siyasetiyle, ekonomisi ile Saray bizim kardeşimiz. Biz önceden Saray’a bağlıydık, artık Saray’ı Kapaklı’ya bağlayacağız. Ekonomik olarak yavaş yavaş destek veriyoruz. Umarım burada Saray halkına güzel hizmetler yaparlar. Kendilerini canı gönülden destekliyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.’’ İfadelerini kullandı.

KURDELESİ KESİLDİ

Son olarak söz alan Halkın Kuruyemiş Sahibi Sebahattin Altınsoy, ‘’Öncelikle bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan tüm esnaf arkadaşlarıma teşekkür ederim. ‘’ diyerek katılımcılara teşekkür etti. Konuşmacıların ardından iş yerinin kurdelesi kesilerek açılışı tamamlandı.