Kapaklı Gazetesi - Pazartesi günü Saray Belediyesi Eski Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, muhtarların taleplerini dinledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Özgen Erkiş şunları ifade etti: “Kararlılıkla sürdürdüğümüz muhtarlar toplantısında ilkbaharın uyanışıyla tekrar bir araya geldik. Muhtarlarımız demokrasi adına bir talihtir, şanstır. Yüzde 58 nispetinde oy almış bir belediye başkanı olarak üzerimizdeki sorumluluk çok fazlaydı, beklentiler çok yüksekti. Bunları gerçekleştirme düzleminde yüzleşmesiyle karşı karşıya kaldık. Geçmişe bakışta başardıklarımız ortada. Batı Cephesinde işler artık sizin tahmin ettiğiniz gibi. Ekip arkadaşlarımla, başkan yardımcılarımla ve danışmanlarımla birlikte idari anlayışımızı ortaya koyduk. Bizim de yoğurt yeyişimizin hangi modele oturacağı açıkça ortaya çıktı. Her birim muhtarımın ama her bir muhtarımın söz alacağı bir toplantı olmasını diliyorum. Her birim muhtarımın söz almakla kalmayıp ortaya mümkünse alışılmışın dışında, mümkün değilse klişeler üzerinden fikrini ortaya koymasını istiyorum.”

Başkan Erkiş’in açılış konuşmasının ardından muhtarlar sırayla söz alarak mahallelerinin talep ve sorunlarını dile getirdi.