Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Sünnet Şöleni kapsamında, 324 çocuğun sünneti Özel Optimed Hastanesi’nde ücretsiz olarak yapılmaya başlandı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan çocukları hastanede ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akay’ı Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve yönetimi karşıladı. Daha sonra sünnet olan çocukları odalarında ziyaret eden Akay, sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulundu.

"TÜM OPTİMED AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 6 yıldır Belediyemize çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” dedi.

‘’324 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYORUZ’’

Sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler vereceklerini de kaydeden Akay, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemize başvuran toplam 324 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca Ağustos ayı sonunda bu yıl 2.Sini düzenleyeceğimiz Çerkezköy Belediyesi 2. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’nde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.