Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak ve Kulüp Antrenörü Mahmut Yavuz, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen'i Makamında Ziyaret Etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen'e memleketi Samsun'un plakası olan 55 sırt numarası ile isminin yazdığı forma hediye edildi.

KISA SÜREDE GÜZEL İŞLER YAPTI

Ziyaretleri için Kavlak ve Yavuz'a teşekkür eden Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, "Spora destek vermek anlamında yapılan çalışmalar gerçekten çok önemli. Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğu Gençlik Spor Kulübü'de kısa zamanda güzel işler yaptı. Bu anlamda aynı zamanda hemşerimiz olan Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak ve Kulüp Antrenörü Mahmut Yavuz'a teşekkür ediyorum" dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Kulüp antrenörü Mahmut Yavuz ise kulübün 2013 yılında kurulduğunu söylerken, " Kulüp olarak tüm gençlerimizi  futbola ve Türk sporuna kazandırmaya çalışıyoruz. Bugünde kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için iş adamlarımız ve siyasi parti temsilcilerimizi ziyaret turu kapsamında belediye başkan yardımcımız Adem Sekmen'i ziyaret ettik. İlgisinden ve bize olan desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek.Tüm sporseverleri spora ve sporcuya destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kulüp olarak 0-9 yaş grubu olmak üzere tüm kategorilerde liglerde mücadele ettiklerini ifade eden Yavuz, "Tüm kategorilerde kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

adem-sekmen adem-sekmen-spor