Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Kaymakamlığı’na Atanan Mehmet Yüzer’i Makamında Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Dilediler.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Ziyarette Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil’e Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Enes Yıldız, Rasim Yeşilova, Ahmet Kaya ve Sadık Kapusuz eşlik etti.

Ziyarette konuşan Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e yeni görenin hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni görevinde başarılar diledi.

“AMACIMIZ BİRLİK ve BERABERLİĞİ SAĞLAMAK”

Kapaklı’da yaşan Vezirköprülüler olarak ilk amaçlarının önce kendi aralarında birlik beraberliği sağlamak olduğunu belirten Çil, ardından ise Kapaklı İlçesinin ve Ülkenin birlik ve beraberliği için çalışmak olduğunu söyledi. Her vatansever gibi Vezirköprülülerin de vatanına, milletine, devletine bağlı insanlar olduğunu söyleyen Çil, “Kapaklı Kaymakamlığı olarak ilçemizin, ülkemizin menfaati için yapacağınız her türlü organizasyon ve etkinlikte sizlerin destekçisi olmaya hazırız.” Dedi.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE DESTEĞE HAZIRIZ”

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’de Başkan Adem Çil ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederken, Kapaklı Kaymakamlığı olarak derneğin düzenleyeceği kültürel ve sosyal etkinliklerde desteğe hazır olduklarını belirtti.

SEMAVER HEDİYE ETTİLER

Ziyarette, Kaymakam Mehmet Yüzer’e Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Samsun Vezirköprü ilçesinin simgelerinden olan bir semaver hediye edildi.