Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Tekirdağ’da hizmet veren gazetecilerle öğle yemeğinde buluştu.

10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 12:00’da Tekirdağ Uygulama Oteli’nde basın mensuplarını ağırlayan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, ‘’ Tekirdağ ilimizde bizler idare olarak, devlet olarak, yerel yönetimler ve diğer gruplarımızla birlikte ve asıl önemli olan; bizleri devamlı bilgilendiren, ilimizde olan olaylar hakkında anında haber vermek için gece gündüz çalışan basın mensubu arkadaşlarımıza, birlikte olmak, onların bugününü birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Güzel bir uyum içerisinde gazeteci arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ Dedi.

‘’KATKILARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Valilik olarak basın mensupları ile işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini belirten Vali Ceylan, şu ifadeleri kullandı; ‘’ Biz, Valiliğimizin Basın Müdürlüğü ve diğer kurumlarımızla birlikte gazeteci arkadaşlarımızın haber vermedeki hızlı ve doğru haber almaya yönelik katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Onların aynı zamanda diğer kurumlarla ilgili sorunları, problemleri varsa bu şikayetlere açık olduğumuzu ve devamlı yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizim için önemli olan görev yaptığımız ildeki hizmetin vatandaşımıza en iyi ve en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamaktır. Görülen aksaklık ve yanlışlıklar varsa bunların çözümü için anında müdahale edebilmektir. ‘’

‘’BASINLA BİRLİKTE 2017’Yİ DEĞERLENDİRECEĞİZ’’

Ayrıca ileri ki günlerde basın mensuplarıyla yeniden bir araya gelerek 2017 değerlendirmesi yapabileceklerini duyuran Vali Ceylan, konuşmasını şu şekilde noktaladı; ‘’ Bizim için önemli olan hiçbir müdahale edilmeden gerçek ve doğru haberi hızlı bir şekilde yapabilmek. Bunu siz bizlerden daha iyi biliyorsunuz. İnşallah bundan sonra da aynı meslek ilkeleri etrafında hızlı, doğru ve objektif haberler doğrultusunda çalışmalarınıza devam edersiniz. Bizler de sizlerle birlikte bu uyumlu çalışmaların vermiş olduğu enerji ile Tekirdağ’a hizmet etmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca geçen yıl yapmış olduğumuz gibi basınımızla birlikte bir bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğiz. 2017 yılını değerlendireceğiz”

Vali Ceylan, konuşmalarının ardından gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.