Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle muhtarlarının mahalleleri ile ilgili istek, dilek ve temennilerini dinledi.

2017 yılının son toplantısında mahalle muhtarları ile buluşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2017 yılında Çerkezköy Belediyesi olarak mahalle muhtarları ile birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve aynı şekilde 2018 yılında da mahalle muhtarları ile yakın iş birliğinde olacaklarını belirterek, “2018 yılında sağlık, başarı, mutluluklar ile dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

‘’TRAFİK ÖNEMLİ ÖLÇÜDE RAHATLADI’’

Tek yön uygulaması kapsamında Atatürk Caddesi’nden sökülen ağaçların bir kısmının Cengiz Topel Caddesi’ne, bir kısmının ise Narin Caddesi’ne dikildiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, sökülen ağaçlardan fazla ağacın Atatürk ve Öztrak Caddeleri’ne dikileceğini belirterek, Yol Sirkülasyonu Proje ile Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’ndeki trafiğin önemli ölçüde rahatladığını belirtti.

AKAY’DAN ÖĞE’YE CEVAP!

Gelen sorular üzerinde, Barbaros ve Atatürk Caddesi’ndeki kasislere tepki gösteren Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye cevap veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Barbaros Caddesi’ne 2 tane kasis yaptık. Kasis yapılmasının sebebi de vatandaşlardan gelen talep. Uğur Sokak’ın girişi ve çıkışı ile ilgili ciddi bir sıkıntı vardı. Sakatlar Derneği binası oraya kurulduktan sonra dik bir çıkış vardı. Barbaros Caddesi’ne varmadan önce büyük bir problem oluyordu. Bu araç için de büyük bir problem yaya için de büyük bir problem. Yani vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda yaptık. Bunu yapma sebebimiz trafik kuralları ile ilgili maalesef uygulama sıkıntılarının olmasıdır. Toplum olarak da böyle bir sorunumuz var. Caddenin durumu belli, yaya yoğunluğu belli, araç yoğunluğu belli. Araç yoğunluğu sıkıntısını gidermek için yaptık ve kasis yapıldıktan sonra sıkıntı giderildi. Eleştirme sebebini anlamadım. Biz tepkiye göre değil vatandaştan gelen talep ve ihtiyaca göre hareket ediyoruz.’’ dedi.

İhtiyaç görülen noktalara trafik ışığı ve kasis yapımının da devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra her mahalle muhtarının dilek ve temennilerini dinledi.