Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Çorlu KOM) Grup Amirliği ekipleri, 3 uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı.

25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 15:00’da Çorlu’nun Hıdırağa Mahallesi’nde yapılan baskın sonucu, 3 uyuşturucu taciri yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti yapan N.B., S.B. ve İ.C. operasyonda yakalanırken, şahısların Hıdırağa Mahallesi’ndeki ikametgahlarında yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

LİSTEDE YOK, YOK!

N.K. ile S.B. isimli şahısların ikameti ile bu ikametin karşısında bulunan metruk binada yapılan aramada; N.K. isimli şahıstan 228 adet pembe renkli uyuşturucu hap, 101 gr Bonzai, 1 adet Tüfek, 1 adet hassas terazi ile 2135 TL para ele geçirildi. İ.C. isimli şahıstan ise 38 adet uyuşturucu hap, 33 Fişek Bonzai ile 230 TL para çıktı.

Ayrıca C.T. ve M.T. isimli şahısların binadan kaçarken yere attıkları 20'şer TL olmak üzere toplam 40 TL para, 4 fişek Eroin, 5 fişek Bonzai ile koltuk üzerinde 13 adet Cipralex marka hap, 28 Fişek Kokain maddesi ile 33 Fişek Eroin’e emniyet ekiplerince el konuldu. Şüpheli şahıslar K.O.M. Grup Amirliği’nce gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.