Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı geçen yıl olduğu gibi bu yılda anlamlı bir çalışmaya imza atarak, Kapaklı Uzunhacı Mahallesi’ndeki şehitlikte bakım yaptı. Uzunhacı Mahallesi’nde bulunan 2 Temmuz 1990 tarihinde Hakkari Çukurca’da şehit düşen Jandarma Er Kamil Ünal’ın Şehitliği’nde ve yanında bulunan Şehit babasının kabristanında bakım çalışması yaptı.

"ŞEHİT NURLANMIŞ, GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR"

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı yöneticileriyle birlikte şehitlikte bakım ve tadilat çalışmaları yapan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun, "Bugün çok önemli bir gün 30 Ağustos Zafer Bayramı, bugünün önemini bir kez daha kavrayarak burada şehidimizin kabrini temizlemek ve bayrağını değiştirmek, Şehitlerimize olan vefa borcumuzu bir nebzede olsa yerine getirmek için toplandık. Bu vatan ki Gaziler ve Şehitler sayesinde ayakta, sıcak koltuğa oturanlar tarafından değil. Bizler makam ve mevki önemi olmadan bir şeyler yapılabileceğini göstermek üzere, kimsenin olmadığı yerde Ülkücü Hareket’in olduğunu göstermek üzere bugün burada şehidimizin bayrağını değiştirdik, bayrak direğini sağlamlaştırdık, şehidimizin ve babasının kabrinde onarım ve temizlik çalışmaları yaptık. Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış askerdir. Şehit ve Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir. Biz Şehitlerimizden razıyız ALLAH’da onlardan razı olsun, Ruhları Şad mekanları cennet olsun.’’ dedi.

Bakım çalışmalarının ardından şehitlere kabirleri başında dua eden Ülkücüler, daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet edip şehit ailelerini ziyaret etti.