“Kapaklı 2. Satranç Turnuvası” İlçe Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediye Başkanlığının destekleriyle 9- 10 Ocak 2016 tarihinde Kapaklı Business Hotel de yapılacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 6 OCAK
4 Kategoride yapılacak olan turnuvanın sadece A Kategorisi için 40 sporcu başvuru yapabilecek. Diğer kategoriler ise turnuva organizasyonunca doldurulacak. Son başvuru tarihi 6 Ocak 2016 Çarşamba Saat:18.00 olarak açıklanırken,  A Kategorisi başvuruları Tekirdağ Satranç İl Temsilciliği web sayfasındaki “Turnuva Kayıt” bölümünden yapılacak. A Kategorisi kayıtları 28 Aralık 2015 Pazartesi günü Saat:10.00’da açılacak.

GM KIVANÇ HAZNEDAROĞLU KAPAKLI'YA GELİYOR
Turnuvaya onur konuğu olarak katılacak olan Son Türkiye Satranç Şampiyonası üçüncüsü GM ( Grand Master) Kıvanç HAZNEDAROĞLU Simultane ve Körleme maçlar yapacak.

SATRANÇTA KAYBEDEN YOKTUR
Satrançta kaybedenin olmadığını söyleyen Türkiye Satranç Federasyonu Kapaklı İlçe Temsilcisi Murat BEKDAŞ "Satrançta kaybeden yoktur . Satranç aslında hayatın ta kendisidir.Doğrular, yanlışlar, kazanmak ,kaybetmek ,kendine güvenmek,dikkatli olmak,plan yapmak,alternatif çözümler geliştirmek,problemle mücadele etmek gibi birçok kavramı içinde barındıran bir spordur satranç.Satranç çocuğu olgunlaştırır .Tecrübe sahibi yapar.Problemle mücadele edebilmeyi,yenmeyi –yenilmeyi soğukkanlı olmayı öğretir.Kısaca hayata hazırlar."dedi