Kapaklı Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

21 Aralık 2017 Perşembe günü saat 14.00'da Belediye Toplantı Salonu’nda yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Mali Sekreteri Umut Adak, Kapaklı Belediyesi Sendika Temsilcisi Şaban Atabek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Nurcan SÖNMEZ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serpil SEVGİ ve Spor İşleri Müdürü Hüseyin Şahin katıldı.

Yapılan toplu iş sözleşmesini Kapaklı Belediyesi adına Belediye Başkanı İrfan MANDALI ve Malkara Belediyesi'nde görev yapan TÜM BEL-SEN üyesi kamu personeli adına TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı arasında imzalandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İmza töreninde konuşma yapan TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, “Sendikamızın kuruluşunun 27. yıldönümü olan bugün Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz için 2018 yılı iş sözleşmemizi imzaladık. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın personelimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. İş sözleşmesi hayırlı olsun.” dedi.

‘’HAYIRLI OLSUN’’

Kemancı’nın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediyemizin maddi imkanları ve bütçesi ele alındığında personelimiz için elimizden gelen en iyi artışı vardığımız ortak mutabakat ile gerçekleştirdik. Bu artışı yıllık enflasyon beklentileri ve daha pek çok kriter ile günümüz şartlarına uygun hesaplamaları yaparak ve Belediyemizi zora sokmayacak bir biçimde yaptık. TÜM BEL-SEN üyesi personellerimize iş sözleşmesi hayırlı olsun” dedi.