Geçtiğimiz günlerde 5. Geleneksel Piknik Şölenini düzenleyen Kapaklı Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, şölene katkı ve katılım sağlayanları teşekkür yemeğinde ağırladı.

Düzenlenen yemekte şölene katılım ve katkı sağlayanlara Dernek Başkanı Yusuf Orçun Demir ve Şölen Ağası İlhan Turan tarafından plaket takdim edildi.

Hawthorn Suites By Wyndham Hotel’de düzenlenen teşekkür yemeğine Ak Parti İlçe başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz, İlhan Çetinkaya, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun, Tokatlılar Derneği Piknik Şölen Ağası İlhan Turan, STK Temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen yemekte konuşan Kapaklı Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir, piknik şölenine katılım sağlayan herkese teşekkür etti, Demir “Kapaklı Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak geçtiğimiz hafta sonu 5. sini düzenlediğimiz birlik ve beraberlik pikniğimize katılımlarından dolayı dernek yönetimimiz ve Dernek başkanı olarak şahsım adına canı gönülden teşekkür ederim.” Dedi.

“KAPAKLI KOZMOPOLİT BİR İLÇE”

Kapaklı’nın kozmopolit bir ilçe olduğunu hatırlatan Demir, “Kapaklımız kozmopolit bir ilçe olup her vilayetin kültürünü, izlerini, insanını bağrında besleyip, yetiştirip gelecek nesillere aktaran güzide bir vatan parçasıdır. Bizler "Doğduğumuz yer Tokat, doyduğumuz yer Kapaklı" düsturuyla hareket eden, karınca kararınca yaşadığı kente renk katan, çalışan, çabalayan, ekmeğini bölüşen ve en önemlisi birlik ve beraberlik dendiğinde, söz konusu Vatan olduğunda ileriye atılmakta bir dakika bile düşünmeyen Tokatlılarız.

Mazluma kucak açan, düşmana Yavuz olan, ülke menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlikten zerre taviz vermeyen, Türk Milleti'nin şanlı birer evladı olan Tokatlılarız. Bir arada kardeşçe yaşayabilmenin hazzını bilen, yaşayan ve yaşatmaya çalışan Tokatlılarız.” Diye konuştu.

“AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR”           

Konuşmasının sonunda yemeğe katılanlara teşekkür eden Başkan Demir, “Bu vesileyle piknik şölenimize, davetimizi geri çevirmeyerek değerli vakitlerinden feragat ederek uzak yakın demeden birlik ve beraberlikte bende varım diyen tüm katılımcı misafirlerimize dernek yönetimimiz, Tokatlı hemşerilerimiz ve şahsım adına tekrardan teşekkür ediyorum. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır sözünü hatırlatıp hepinizi Allah'a emanet ediyorum. “ diyerek sonlandırdı.

Yemek programı, şölene katılım ve katkı sağlayanlara Dernek Başkanı Yusuf Orçun Demir ve Şölen Ağası İlhan Turan tarafından plaket takdim edilmesiyle sona erdi.