Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, “Kapaklı’nın Gazetesi” Sloganıyla 110 Haftadır Aralıksız Okurlarıyla Buluşan Kapaklı Gazetesi’ni Ziyaret Etti.

Ziyarette Vali Enver Salihoğlu’na İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’de Eşlik Etti.

GÜZEL BİR GAZETE OLMUŞ

Ziyaretinde gazetemizi inceleyen ve çalışmalarımız hakkında gazetemiz imtiyaz sahibi Adem ÇİL’den bilgiler alan Vali Enver Salihoğlu, “Yerel basın gerçekten çok önemli. Gazetecinin sevmeyeni çoktur. Çünkü gazeteciler gerçekleri yazar. Bu da tabi ki bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Gazeteniz baskısıyla, dizgisiyle ve içeriğiyle gerçekten güzel bir gazete olmuş sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

ZOR ŞARTLARDA MESLEĞİNİZİ İCRA EDİYORSUNUZ
Yerel basının ayakta durmasının zor olduğunu ifade eden Vali Salihoğlu, “Yerel gazeteler gerçekten zor şartlar altında mesleğini icra ediyor. Bu anlamda yerel gazetelerimiz desteklenmeli. Basın ilan kurumu tarafından verilen ilanlar var tabi bunlarda yerel gazetelerin garantisidir ve ciddi bir destektir” ifadelerini kullandı.

İSMİMİZİ KULLANANLARA İTİBAR ETMEYİN
Ziyaretinde birde uyarıda bulunan Vali Salihoğlu tüm uyarılara rağmen adını kullanan dolandırıcıların vatandaşları dolandırdıklarını söylerken, “Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli olsunlar. İsmimizi kullananlara itibar etmesinler. Bizlerin kesinlikle hiç kimseyi telefonla arayarak yardım talebinde bulunmamız mümkün değil” dedi.

Vali_Enver_Salihoglu_Kapakli_Gazetesi_Ziyaret2015 Vali_Enver_Salihoglu_Kapakli_Gazetesi_Ziyaret