Tekirdağ’da faaliyet gösteren oda ve borsaların Başkanları, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda bir araya gelirken, yapılan görüşmeler sonrası Tekirdağ’ın Bakana ihtiyacı olduğu vurgulandı.

BEKLENTİ TEKİRDAĞ’IN YENİ KABİNEDE TEMSİL EDİLMESİ
Toplantı sonrası yapılan ortak açıklamada, değişimde ve gelişimde Trakya’nın öncü kenti olan Tekirdağ’ı bundan sonraki süreçte daha hızlı büyütecek sosyal ve ekonomik olarak kalkınmasını destekleyecek projeler ve konular ele alındı. Gelinen noktada ortak akıl olarak tüm oda ve borsaların Yönetim Kurulu Başkanlarının hemfikir olduğu belirtilerek, “Yeni kurulacak kabinede, Tekirdağ olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan beklentimiz, ilimizin bu kabinede temsil edilmesidir. Bu vesile ile 2023 yılı hedeflerinin Tekirdağ’ın, bölgenin koşusunu hızlandıracak sizlerin gayretlerine gayret katacaktır” denildi.

ODA BORSA BAŞKANLARI TEKİRDAĞ’DA BİR ARAYA GELDİ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yaptığı Tekirdağ İli Oda ve Borsalarının istişare toplantısına Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret Borsası Başkanı Yüksel Ertan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Başol, Hayrabolu Ticaret Borsası Başkanı Süreyya Çiftçioğlu katıldı.