Kapaklı’da hizmet veren taksi şoförleri, taksi duraklarının elverişsiz durumundan yakınarak, yetkililerin biran önce verilen sözleri yerine getirmesini istedi.

Kapaklı Eski Belediye Meydanında hizmet veren Park Taksi şoförleri uzun zaman önce taksi duraklarının yenilenmesi için talepte bulundu. Talepleri yerine getirilemeyen şoförler 3.5 metrekarelik alanda, tuvaletsiz bir kulübe ile hizmet vermekten rahatsızlık duyduklarını dile getirerek, ‘’Kapaklımızın meydanına yakışır bir durak yapmak istiyoruz, bunun için yetkililerin bize destek olmasını arzu ediyoruz.’’ dedi.

‘’MEYDANA YAKIŞIR BİR DURAK İSTİYORUZ’’

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne durağı yenilemek için talepte bulunduklarını fakat kendilerine yetkinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve UKOME'de olduğu bilgisi verildiğini belirten taksiciler,’’100 bin nüfuslu Kapaklımızda en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan bir taksi durağıyız. Fakat 15 yıldır hizmet verdiğimiz taksi durağımız şekli ve biçimiyle hiç güzel bir durumda değil. Kapaklımızın merkezine yakışmıyor. 3.5 metrekare alanda 9 kişi yaz, kış, yağmur dinlemeden burada hizmet yapmaktayız. Kapaklımızın meydanına yakışır bir durak yapmak istiyoruz. Bunun için değerli Belediye Başkanımızın bize destek olmasını arzu ediyoruz.’’ dedi.

WC BİLE YOK

Ayrıca tuvalet ve lavabo gibi ihtiyaçları için de sıkıntı çektiklerini belirten taksiciler, ‘’3.5 metrekare alanda biz zor oturuyoruz. Bu kulübede lavobamız maalesef bulunmuyor. Tuvalet ihtiyacımız için Merkez Camii’nin altındaki WC’leri kullanıyoruz fakat orası da akşam 22:00’dan sonra kapanıyor. Peki bu saatten sonra nereye gideceğiz? Yeniden yetkililere sesleniyoruz; Sizlerden ücret talep etmiyoruz, yalnızca bize daha geniş bir yer göstermeniz yeterli. Biz kendi imkanlarımızla kendi durağımızı yaparız.’’ diyerek yetkililerden destek istediler.