Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği'nin düzenlemiş olduğu Kadınlar Matinesi'nde Soğucaklı kadınlar buluştu.

18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 19:30'da Çerkezköy Pasha Otel'de düzenlenen matine, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Onlarca Soğucaklı kadının bir araya geldiği matineye katılmak isteyen hanımlara ise Vize ve Soğucak Köy Meydanı'ndan ücretsiz araç kaldırıldı. Ayrıca matineye katılanlar arasında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın eşi Fatma Mandalı da vardı.

''SİZLERİN YETİŞTİRECEĞİ NESİLLER DAHA AKTİF OLACAKTIR!''

Düzenlenen matinede konuşan Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı İsmail Sav, ''Derneğimizin bugünlere gelmesinde başta eski yönetimler olmak üzere maddi manevi desteği olan herkese teşekkür ediyorum. Kadınlar aktif olursa derneğimizin daha iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz çünkü sizlerin yetiştireceği nesiller daha aktif olacaktır. Bizim düşüncemiz, bayanların derneğin ana faktörü olmasıdır. Bu düşüncemizi de bu akşam bizlere gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Şimdi derneğimizin bir hedefi var, Soğucaklılar olarak buluşabileceğimiz bir nokta olsun istiyoruz. Zaman zaman hanımlarımızın kermes yapacağı bir mekan projemiz de mevcut.'' dedi.