Marmara Ereğlisi’nde düzenlenen Satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz tarafından ödüllendirildi.

28-29 Kasım 2015 tarihlerinde Marmara Ereğlisi’ nde yapılan Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvasında 11 Yaş kızlar kategorisinde Birinci olan Asiye AVCI çeyrek altın, 13 yaş kızlar kategorisinde birinci olan Semanur YÖRÜK çeyrek altın ve 13 yaş erkekler kategorisinde ikinci olan Emircan TEKE gram altınla Kaymakam Mehmet Ali GÜRBÜZ tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ , ilçede satranca olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek, görev yaptığı sürece satranca destek vermeye devam edeceğini söyledi. Marmara Ereğlisi’nde yapılan turnuva katılan öğrenci ve antrenörlerine teşekkür eden GÜRBÜZ, "Gerçekten Kapaklı İlçemizde satranca olan ilginin artması beni çok mutlu etti. Satranç sporunun ilçemizde bu seviyeye gelmesinde büyük çaba gösteren satranç antrenörü öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum, turnuvalarda başarılı olanları tebrik ediyorum. Onları yürekten kutluyorum. Onları yetiştiren hocalarını da kutluyorum. Ben burada görev yaptığım sürece bu tür faaliyetlere, organizasyonlara destek vereceğimizi yenilemek istiyorum" diye konuştu.
Kaymakam Gürbüz, Business Otel’de , 9-10 Ocak 2016 Tarihlerinde ulusal nitelikte GM'li ustaların katılacağı bir turnuvayı Kapaklı Belediyesi'nin de destekleri ile birlikte yapmayı planladıklarını söyledi.

Satranc_Odul1 Satranc_Odul