Kapaklı Samsunlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik kahvaltısında vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için Mevlid-i şerif okutuldu.

TÜM ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

13 Ağustos Pazar günü sabah 09:00’da Kapaklı Samsunlular Derneği’nin dernek lokalinde düzenlemiş olduğu kahvaltı ile tüm Samsunlular bir araya geldi. Ahmet Acar, İrfan Demir, Sivrioğlu Cami Müezzini Mehmet Keskin ve Mevlana Cami Müezzini Hasan Aydoğdu’nun okumuş olduğu Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından hep birlikte dualar edildi. Kahvaltıda geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Maçka İlçesi’nde şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve diğer tüm şehitlerimiz de anıldı.

“BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Kahvaltı programında konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ‘’Bugün burada siz değerli Samsunlular Derneği’nin kahvaltısında buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 17 ilçesiyle tüm Samsunlu kardeşlerimin Kapaklı İlçemizde bir araya gelmesinin tüm hemşeri derneklerine vesile olması dileklerini sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

HERKES VARDI, ONLAR YOKTU

Katılımcılar arasında Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen gibi isimlerin de bulunduğu dernek kahvaltısında Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetimi’nden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Bir süredir Samsunlular Derneği ve Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın arasının açık olduğu biliniyordu.

AKTÜRK HELALLİK İSTEDİ

Kahvaltı programının sonunda 17 Ağustos 2017 Perşembe günü Kapaklı Merkez Camii’nden hac görevini tamamlamak için kutsal topraklara yola çıkacak olan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, tüm hemşerilerinden helallik istedi.