Kapaklı Samsunlular Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki yardıma muhtaç ailelere erzak yardımında bulundu.

“RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EECEK”

Dernek tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere hazırlanan erzak paketlerinin dağıtımını Kapaklı Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Aktürk ve Mustafa Acar yaparken, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtildi.

“EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK”

Böyle hayırlı bir işe vesile olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kapaklı Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Aktürk, “Böyle hayırlı bir işe vesile olmaktan, öncü olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Bir nebze de olsa ihtiyaç sahiplerine yardım etmek bizi gururlandırıyor. İnşallah onların yüzünde bir nebze de olsa gülmelerine neden olabilmişizdir. Biz ailelere bu yardımı yaparken çocuklarının yüzündeki tebessümü unutamıyorum. Biz elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştık. İnşallah bunun devamını getireceğiz. Bizi bu organizasyonda yalnız bırakmayan ve destek çıkan tüm dernek üyelerimize ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “ dedi.