Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Birlik ve Beraberlik Yemeği Düzenledi.

Cumartesi günü saat 19:00’da Çerkezköy Çınar Restaurant’ta düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine Çerkezköy Belediye başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çiftçi, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Vezirköprülüler Derneği başkanı Adem Çil, Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, Samsunlu İş Adamları ve Dernek Üyeleri Katıldı.

“AMACIMIZ LİSANSLI SPORCU SAYIMIZI ARTTIRMAK”

Kulüp faaliyetlerini anlatan slayt gösteriminin ardından konuşan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak katılımları için herkese teşekkür etti. Kulüp çalışmaları hakkında bilgiler veren Kavlak, “Kulüp adımızı niçin Yaşar Doğu Spor Kulübü? Çünkü Yaşar Doğu geçmişte birçok başarıya imza atmış, tam anlamıyla bir spor adamıdır. Bizlerde kulüp olarak şuan futbol branşı ile faaliyet gösteriyoruz. Ama inşallah ilerleyen zamanlarda futbolun yanına güreşin yanı sıra 5-6 spor dalını da katmak istiyoruz. Amacımız bölgemizde Samsun logosunu üst sıralara taşımaktır. Amacımız sadece şampiyonluklar değil, lisanslı sporcu sayımızı arttırmaktır. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek içinde siz değerli hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder ise dernek olarak Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü’nün destekçisi olacaklarını söylerken, programı düzenleyen kulüp yönetimine teşekkür etti.

“BÜYÜK BİR GÜCE SAHİBİZ”

Programda konuşan ve bu oluşumu gerçekleştiren kulüp yöneticilerine spora vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür eden Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı ve Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise birlik ve beraberlik adına bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını belirtti. Başkan Çil, “Samsunlular olarak Trakya bölgesinde büyük bir güce sahibiz. Fakat bugüne kadar bu gücü ne kendimiz hissedebildik, ne de başkalarına hissettirebildik. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek olan bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını belirtmek istiyorum. Bu geceyi düzenleyen kulüp yöneticilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

“HER SPORCU KURTARILMIŞ BİR HAYATTIR”

Spora ve sporcuya olan destek gerçekten çok önemli, Günümüzün belası uyuşturucu illeti artık ciddi bir tehdit oluşturuyor. Zaman zaman çevremizden de gençlerin bu illete alıştığını duyuyor ve üzülüyoruz. Bu yüzden spor camiasına kazandıracağımız her sporcu kurtarılmış bir hayattır. Biz Kapaklı Vezirköprülüler Derneği ve Kapaklı Gazetesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

“YAŞAR DOĞU HOCALIĞIYLA ÖN PLANA ÇIKTI”

Programda konuşan İş Adamlarından Bilal Acar’da Yaşar Doğu’nun nasıl Yaşar Doğu olduğunu anlattı. Acar, “Yaşar Doğu, şampiyonluğu ile değil yapmış olduğu hocalıkla, talebelerine yapmış olduğu babalıkla Yaşar Doğu olmuştur. Samsun’da Mustafa Dağıstanlı’nın Yaşar Doğu’dan daha çok dereceleri var ama Tüm Türkiye’de Yaşar Doğu daha çok tanınıyor. Bu da Yaşar Doğu’nun yapmış olduğu hocalıktan kaynaklanıyor. İnşallah hocalarımızda Yaşar Doğu’yu örnek alarak kendilerini hatırlatacaktır.” İfadelerini kullandı.

“ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞIM”

Çerkezköy Belediye başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram ise konuşmasında, “Bu akşam mutlu bir günümüz. Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Dernek yeni kurulduğunda Yaşar Doğu Spor Kulübü’nü de kurduk. İlk dönem her ikisini bir arada yürütmek zor oldu. Şuanda çıtanın yükselmesi, çemberin genişlemesi beni oldukça mutlu etti. Bende kulübümüz için üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim.” dedi.