Bilecik'te düzenlenen futbol turnuvasında bölge şampiyonu olan Kapaklı belediyesi Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü Makamında Ziyaret Etti.

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı, ilimizde düzenlenen turnuvayı namağlup tamamlamış, ardından Bilecik'de düzenlenen grup maçlarında ilimizi temsil etme hakkı kazanmıştı. Burada oynanan maçlar sonunda da B Grubu Birincisi olarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazanan Şampiyonları İlçe Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ makamında ağırlayarak hediyelerini takdim etti.

"DESTEĞİMİZ HER DAİM SÜRECEK"

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ, Okul Müdürü Suat YÜKSEL , Okul Müdür Yardımcısı Onur KAPLAN, Beden Eğitimi Öğretmeni Güven ALÇIN ve başarıda en büyük pay sahibi olan futbolcuları 27/04/2016 Çarşamba günü saat 14:00’de makamında ağırlayarak tebrik etti. Minik Şampiyonlara çeşitli hediyeler takdim eden İlçe Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ elde edilen bu başarının Kapaklı ilçesi başta olmak üzere tüm Tekirdağ adına çok anlamlı olduğunu vurguladı. Bu büyük başarıya imza atan futbol takımına desteklerinin her daim süreceğini ifade etti.

OSMANLI TUĞRASI HEDİYE ETTİLER

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Sayın Suat YÜKSEL, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ’e sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederken, desteklerinden ötürü Futbol Takımı ve Kapaklı Belediyesi Ortaokulu adına, üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan tabloyu hediye etti.

MARMARA BÖLGESİNİ TEMSİL EDECEKLER

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı ilimiz ortaokulları arasında düzenlenen futbol turnuvasında yapmış olduğu bütün maçları yenilgisiz tamamlayarak 1. olmuş ve Tekirdağ ilimizi Bilecik'de 20-22 Nisan tarihlerinde düzenlenen Grup Maçlarında temsil etme hakkı elde etmişti. Bilecik’de yapılan grup maçlarını da yenilgisiz bir şekilde tamamlayan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı B Grubu Birincisi olarak Balıkesir ilinde 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Yarı Final maçlarında Marmara Bölgesini temsil etme hakkını elde etti.
sampiyonlar-kaymakam-ziyaret1