Kısa zaman önce ülkenin önde gelen turizm firmaları arasında yer alan Pamukkale Turizm ile iş birliğine giden Lüx Yonca Seyahat Kapaklı şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Belediye meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde Eyüp Sultan Mehteran Takımı (Mehteran-ı Eyüp Sultan) tarafından gerçekleştirilen mehteran gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

KISA SÜREDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜK
Trakya yolculuğuna Yaklaşık 2 yıl önce Kırklareli’nde adım adım Trakya sloganıyla başladıklarını söyleyen Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Pamukkale Turizm’de güler yüzlü hizmet, kalite, teknoloji, mutluluk ve her şeyden önemlisi yolcuyu önemseyen hizmet anlayışı ile değer var. ‘Keyfinize bakın, biz geldik’ diyerek farkımızı hissettireceğiz. 2014 yılı Ocak ayında Kırklareli'nden Trakya'ya ilk adımı atarken ‘Adım Adım Trakya’ demiştik. Bu proje kapsamında attığımız her adımda Trakya'da kısa sürede çok büyük ilgi gördük. 2016 yılı içerisinde Trakya'da ve Batı Karadeniz'de ülkemizin güzel insanlarını Pamukkale Turizm ile buluşturmaya yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bundan sonra da nasip olursa bu bölgedeki yolcularımıza Pamukkale Turizm’in ayrıcalıklı konforundan, hizmetlerinden istifade edecekleri müjdesini vermek istiyorum. Arkanıza yaslanın keyfinize bakın, biz geldik.” Dedi.

Açılış dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Çerkezköy ile başlayan açılışlar Saray ve Vize otogarlarında bulunan şubelerin açılışlarıyla sona erdi.

pamukkale1 pamukkale