Üç yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması nedeniyle hayatını kaybeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı’yı avcı arkadaşları mezarı başında andı.

AVCI ARKADAŞLARI MANDALI’YI UNUTMADI
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı, ölümünün üçüncü yıl dönümünde unutulmadı. Üç yıl önce Kapaklı Avcılar Derneği mensubu arkadaşları ile birlikte ava çıktığı sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Özcan Mandalı, Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, arkadaşları Ergül Büyükikiz , Sami CAMBAZ , Kapaklı Esnaf kefalet koop. Başkanı Hasan DÜKANLI, Kapaklı Belediyesi Eski Zabıta Müdürü Recep KÜÇÜK, Kenan ÖZEL ve Hakan AYTEN tarafından mezarı başında anıldı.

Kapaklı Avcılar Derneği dernek Başkanı Kadir ARICI açıklamasında '' 17 Eylül 2012 tarihinde sabah 07:40 civarında yıldırımlı , gök gürültülü yağmurlu bir günde , değerli evladımızı , kardeşimizi ve avcı arkadaşımızı kaybetmiştik. Aradan 3 yıl geçmiş olsa da acımız üzüntümüz hiç azalmadı ve rahmetliyi her zaman arıyoruz. Bu duygularla rahmetli Özcan Mandalıyı kabri başında dualarla anıyoruz. Ruhu şad. Mekanı cennet olsun.'' dedi.
Katılımcılar, anma töreninin ardından Özcan Mandalı’nın mezarına çiçek bıraktı.