Kapaklı’da faaliyet gösteren Öz Havzalılar Derneği, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümü Dolayısıyla Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okuttu.

Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesinde bulunan dernek lokalinde Mevlid-i Şerif ve kahvaltı programı düzenleyen Öz Havzalılar Derneği, tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi dualarla andılar.

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Kahvaltıda, Mevlana Camii İmamı Uğur Rendeci, İrfan Demir ve Bayram Kül tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti okunurken, hep birlikte şehitlerimiz için dua edildi. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından kahvaltıya geçildi.

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Kahvaltı programında konuşan Öz Havzalılar Derneği Başkanı Kurtman Arlı, kahvaltı programına katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizin altını çizen Başkan Arlı, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz ve en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günleri hep birlikte yaşıyoruz. Dernek olarak birlik ve beraberliğimize katkıda bulunmak amacıyla bugün 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz ve vatan için, bayrak için, ülkemizin birlik ve beraberliği için şehit düşmüş, tüm aziz şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve kahvaltı programı düzenledik. Davetimize icabet eden tüm değerli dostlarımıza, üyelerimize, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” Diye konuştu.

Düzenlenen Mevlid-i Şerif ve kahvaltı programına Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, Öz havzalılar Derneği yönetimi ve üyeleri katıldı.