Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağanüstü Genel Kurulunda Seçimlere Tek Liste İle Giren Murat Soytürk Orduluların Yeni dernek Başkanı Oldu.

13 Aralık 2015 Pazar günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını İlhan Yıldırım, divan katip üyeliklerini ise Tuncay Gümüş ve Ramazan Şanlı yaptı.

Tek liste ile başkanlık yarışına giren Murat Soytürk’ün başkan seçildiği Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kuruluna Yalçın Hal, Safiye Savaş, İlhan Açıcı, Nihat Aydoğan, Sinan Gündoğdu ve Turgay Bozkurt seçilirken, Denetleme kuruluna Harun Bek, Ayhan Çağman ve Adem Dere seçildi.

ÜYE SAYIMIZ YETERLİ DEĞİL
Seçim sonrası konuşan yeni başkan Murat Soytürk dernek üye sayısının çok az olduğunu en kısa sürede üye çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederken, “Şuan derneğimize kayıtlı 153 kişi var. Bu sayı gerçekten çok az. Derneğimizin daha aktif çalışmasını sağlamak için üye sayımızı arttırmamız gerekiyor” dedi.

DURUMU İYİ OLMAYAN AİLELERE YARDIM EDELİM
Soytürk ayrıca her yıl yapılan piknik şöleni yerine dernek üyeleri arasında yer alan durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yardım ederek daha faydalı olabileceklerini belirtti.