Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Kapaklı Gazetesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gazetemize gerçekleştirdikleri ziyaret ile kutladı. 11 Ocak 2018 Perşembe günü gerçekleşen ziyarete Optimed Hastanesi adına başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nagihan Aktaş ile Metin Demirtaş katıldı.

‘’ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK, SPOR VE EĞİTİM’’

Anlamlı gün dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Çalışkan, Aktaş ve Demirtaş’ı gazetemiz adına Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Sağlık, spor ve eğitim hizmetlerinin Kapaklı adına önemli atılımlar olduğunun altını çizen Çil, ‘’ Kapaklı’da önceliğimizin sağlık, spor ve eğitim olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden belirtmek isterim ki biz Kapaklı Gazetesi olarak bu kurumların daima destekçisiyiz. İlçemiz yeni kurulan bir ilçe olduğu için bu gibi hizmetlere de ivedi bir şekilde ihtiyacı var. Sizler de buraya bir şube açacaksınız. Hizmetinizden dolayı ve bu özel günde bizleri unutmadığınız için teşekkür ederim.’’ Dedi.

Çalışkan ise Çil’e sözlerinden dolayı teşekkür ederek, Kapaklı Gazetesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını dile getirerek, yayın hayatında başarılar diledi