Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Kapaklı Belediyesinin katkılarıyla “On Dakika Ara” adlı tiyatro oyunu, tiyatro severler ile buluştu.

SALON TAMAMEN DOLDU

Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda sahnelenen 'Deniz Yıldızı' adlı sevilen dizinin başrol oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay'ın rol aldığı 'On Dakika Ara' isimli tiyatro oyunu, tiyatro severler tarafından büyük beğeni ile izlenirken, Oyun vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Oyunu izlemeye gelen vatandaşlar salonunu tamamen doldurdu.

VATANDAŞ SANATSAL FAALİYETLERİN ARTMASINI İSTİYOR

Deneme çekimine giren iki oyuncunun yüzlerce kişi arasından seçilmesini ve bu role hazırlanırken yaşadıkları komik ve sürprizlerle dolu olayları anlatan kahkaha dolu iki perdelik komedi, izleyenleri kahkahalara boğdu. İlçede son zamanlarda kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artmasından memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlar, “İnşallah bundan sonra da daha fazla böyle etkinlikler izleme fırsatı buluruz” ifadelerini kullandı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI oyunun sonunda ünlü oyunculara çiçek ve plaket takdim ederken, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

10-dakika-ara1