1 Kasım 2015 Tarihinde Yapılacak Olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulunan İlçemizin İlk Kadın Mali Müşaviri Olan Nurten Pandir Ak Parti’den Aday Adayı Oldu.

Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Olan Nurten Pandir birkaç gün önce aday adaylığı için ilçe teşkilatındaki görevinden istifa etmişti. İstifasının ardından evraklarını il başkanı Ahmet Akçay’a teslim eden Pandir, Ceylan Yanar’ın ardından ilçemizden Ak Parti’den aday adaylık için başvuran 2. Aday adayı oldu.

BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ
Aday adaylık başvurusunun ardından ilk ziyaretini Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’na gerçekleştiren Pandir, Aday Adaylığının 2. Gününde ise ilçemizde faaliyet gösteren yerel gazeteleri ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Pandir, gazetemiz imtiyaz sahibi Adem Çil’e aday adaylığı ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

BİRÇOK PROJE HAZIRLADIK
İlçemizde SMMM olarak faaliyete başladığı günden bugüne birçok sosyal projede imzası bulunduğunu söyleyen Pandir, ilçemizi ve bölgemizi daha iyi yerlere taşımak, halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için aday adayı oldum. İlçemiz ve bölgemiz için birçok proje hazırladık. Allah nasip ederde vekil olursam bu projeleri ilçemize kazandırmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

Eğitim ve spor alanı olmak üzere birçok konuda çalışmalar yaptığını belirten Pandir, aday olsam da olmasam da bu konudaki çalışmalarım devam edecek. Her şey gelecek nesillerimiz için” dedi.