1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla ilçemizde görev yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Atatürk Anıtına Çelenk bıraktı. Atatürk anıtının önünde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından ise İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret ettiler.

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Hasan İşcan, TSMMO Çerkezköy Temsilcisi Aydın Şanlı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurten Pandir, Fatma Kurt ve Sevilay Damar Sönmez’in ziyaretinde konuşan ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Bugün Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerimizin Özel Bir Günü, Aynı zamanda vergi haftası. Mali müşavirlik prestijli mesleklerden bir tanesi. İlçemizde böyle nitelikli meslek mensuplarının artacağını düşünüyorum.” Dedi.

SMMM Nurten Pandir ise “Kapaklı yeni bir ilçe, ilçemizde yedinci mali müşavirimizde göreve başladı. Kapaklı’da başka şeylerin temeli atılırken, mesleğimizden benimsenmesinin, esnaf ve ticaret erbabına yerinde hizmet vererek imkan sağlandığı bilincinin yerleştirilmesi ve günümüzü meslek mensuplarıyla hep birlikte kutlamak amacıyla sizi ziyarete gelmiş bulunmaktayız.” Diye konuştu.

smmm-kapakli-kutlama smmm-kaymakam-gurbuz-ziyaret