Av yaparken yıldırım çarpması sonucu 5 yıl önce hayatını kaybeden Özcan Mandalı, ölümünün 5. yıldönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

17 Eylül 2017 Pazar günü saat 11:00’da Kapaklı Şehir Mezarlığı’nda bulunan Özcan Mandalı’nın mezarını ziyaret eden sevenleri, mezarına çiçek bırakıp dua ettiler.

Aynı zamanda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi olan Özcan Mandalı; Avcılar ve Atıcılar Derneği ve Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, İnönü Mahallesi Muhtarı Sebahattin Mandalı ve sevenleri tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

‘’SENEDE BİR DEFA ANSAK DA GÖNLÜMÜZDEN HİÇ ÇIKMADI’’

Ziyarette konuşma yapan Kadir Arıcı şu sözlerle günün anlam ve önemini belirtti; ‘’Avcılar ve Atıcılar Derneğinde yıllarca maddi ve manevi destek gösteren, fikirleri ile katkıda bulunan Özcan Mandalı kardeşimizi bugün burada anmak için toplandık. Bazısının akrabası, bazısının arkadaşı, benim kardeşim yaşımda olan Özcan’ı senede bir defa ansak da gönlümüzden hiç çıkarmadık. Katılan gelen herkese teşekkür eder, dualarınızı eksik etmemenizi rica ederim.’’