Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

''1 DAKİKADA ÖDEME YAPABİLECEKLER''

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için çalıştıklarını belirten Başkan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi’ne Emlak vergisi ödeyen vatandaşlarımız 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabilmektedir. Vatandaşlarımıza Belediyemiz internet sitesi www.kapakli.bel.tr üzerinden e-belediye uygulamaları ile kredi kartıyla,ve  Türkiye Halk Bankası veznelerinden ödeme kolaylıkları sunuyoruz. Ayrıca Google Play ve Appsotre daki Kapaklı Belediyesi Mobil uygulaması üzerinden de vatandaşlarımız borçlarını öğrenebilir ve ödeme yapabilirler” dedi.

SON TARİH 30 KASIM

Başkan Mandalı açıklamasında, “Vatandaşımızın ödediği vergileri vatandaşımıza hizmet olarak geri ödüyoruz. Konutların emlak, işyerlerinin çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri Kasım ayında yapılıyor. Vergi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için vatandaşlarımızın 30 Kasım 2017 Perşembe gününe kadar vergilerini ödemelerini ve son güne kalmamalarını tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.