Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam Aleminin ve Kapaklılı hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

“HUZUR DOLU BİR BAYRAM DİLİYORUM”

Başkan Mandalı mesajında; “Kurban Bayramı ülkemiz ve milletimiz için önemini anlayarak ve dünyada yaşanan savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanları hatırlayarak, onların sıkıntılarını paylaşmaktır ve bu büyük önem arz etmektedir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, umutların canlandığı, komşu ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle geçmişlerimizi rahmetle anıyor; yaşlılarımıza, yoksul ve düşkünlerimize sahip çıktığımız, aziz şehitlerimizi anarken aileleri ve çocuklarını unutmadığımız, kahraman gazilerimizin ve yetimlerimizin hayata tutunabilmeleri için yanlarında olduğumuz bir bayram yaşanması temennisiyle Rabbimden tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur dolu bir bayram diliyorum.” dedi.