Kuzeyliler Oto & Gayrimenkul Cumartesi Günü Gerçekleştirilen Törenle Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No : 73 Adresinde Açıldı.

Açılışa İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, belediye başkan yardımcısı Adem Sekmen, MHP ilçe başkanı Yusuf Çetin, Ak Parti büyükşehir belediye meclis üyeleri Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, CHP belediye meclis üyesi Muzaffer Yıldıran, Ak Parti belediye meclis üyeleri İrfan Demir, İbrahim Aktürk, Mahir Aras, Satives başkanı Erol Buz, Sinoplular Derneği Başkanı Şakir Demirel, Ordulular dernek başkanı Murat Soytürk ve davetliler katıldı.

İNSANIMIZIN İKİ BÜYÜK HAYALİ VARDIR

Açılışta Ergin Çiftçi hoca eşliğinde dualar edilirken, açılış konuşmasını ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Bizim insanımızın iki büyük hayali vardır. Bir tanesi başını sokacağı sıcacık bir evi olması, bir tanesi de ayağını yerden kesecek bir otomobili olması. Bugün hem bir oto galeri hem de bir emlakçı açılışı yapıyoruz. İnşallah vatandaşlarımıza böyle sıcak yuvalar kazandıran, ayaklarını yerden kesen güvenli araçlar kazandıran bir işletme olmasını temenni ediyorum. İki kişinin ortak olduğu bir işletme burası. Ben Cenab-ı Allah’tan onlara yardım diliyorum. Birbirlerine de hakkaniyete uygun şekilde ortaklık yapmalarını temenni ediyorum. İşletmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaymakam Gürbüz’ün konuşmasının ardından işletme sahipleri Fatih Önkol ve Yalçın Hal protokol ile birlikte açılış kurdelesini keserek işletmenin açılışını gerçekleştirdiler.

Kuzeyliler_Oto_Acilis3 Kuzeyliler_Oto_Acilis4 Kuzeyliler_Oto_Acilis1 Kuzeyliler_Oto_Acilis2