Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ 12. Olağan Kongre’sinde mevcut İl Başkanı Koray Önsel, başkanlığa yeniden seçildi.

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede MHP Tekirdağ İl Başkanlığı için aday olan Koray Önsel ve Saral Sarıalioğlu yarıştı. 12. Olağan il kongre sonucunda, beyaz listeyle mevcut İl Başkanı Koray Önsel 238 oy alırken, sarı listeden aday olan Saral Sarıalioğlu 187 oy aldı.

‘’TEKİRDAĞ’DA İKTİDAR İÇİN MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ’’

Oyların açıklanmasının ardından açıklama yapan Koray Önsel, “Bugün Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak 12. Olağan kongremizi yaptık. Allah’a şükürler olsun partimizin kurumsal kimliğine yakışabilecek bir şekilde bütün dava arkadaşlarımız ile güzel bir katılım oranı ile güzel bir kongre gerçekleştirdik. Bugün karşınıza 2 aday olarak çıktık. Adayımız Saral Sarıalioğlu’na ve yönetim kurulu üyelerime teşekkürlerimi sunuyorum. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tekirdağ’da iktidara gelebilmesi için elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Önsel’in yeni yönetim kurulu listesinde Kapaklı’dan 2 kişi yer aldı. Disiplin Kurulu'na İrfan Ayhan, Yönetim Kurulu ve Üst Kurul Delegeliğine ise Çağlar Bütün seçildi.