Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlenen yemekli program ile Kömürköylü öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel olarak köyünde yetişmiş ve ülkenin dört bir yanında görev yapan genç ve emekli öğretmenler ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yaklaşık 30 öğretmenin katılımı ile gerçekleştirilen programa, Kömürköylü Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı ile beraber Kömürköy’ün önde gelen öğretmenlerinden Atatürkçü Düşünce Derneği Vize Şubesi Başkanı Muammer İşbilen ve Kadri Çilent’de katıldı.

BAŞKAN ÖZGERÇEK İLKOKUL ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI

Yemekte aynı zamanda Başkan Özgerçek’i okutan Emekli Öğretmen Aydın Karakoç’ta yemeğe davet edildi. Programda konuşan Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek, “Bizleri kırmayıp davetimize katılan ve geçerli sebeplerden dolayı katılamayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Köyümüzün böyle değerler yetiştirmiş olması bizleri gururlandırıyor. Görev aldıkları bölgelerde köyümüzü en iyi şekilde temsil ettiklerinden şüphemiz yoktur. Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Derneğimizin, köyümüzün geleceği adına öğretmenlerimizin fikirlerine de başvurarak emin adımlarla köyümüz adına güzel işler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.