Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Gaziler ve Şehit Aileleri İle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Pazartesi Akşamı Saat 19:00’da Şanlıurfa Şehzade Restaurant’ta düzenlenen tanışma yemeğine İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer’in yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Komutanı Tekin Oruç, İlçe Emniyet Müdürü Sahir Uzun, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, İlçe Müftü Vekili İslam Özçiftçi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Gaziler ve şehit aileleri katıldı.

KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Tanışma yemeğinde şehitlerimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim okutulurken, İlçe Müftü Vekili İslam Özçiftçi eşliğinde hep birlikte dualar edildi.

“BİZİM İÇİN ÖNCELİKTESİNİZ”

Tanışma yemeğinde konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer, düzenlenen programın birkaç anlam içerdiğini söylerken, “Bu program ilçe Kaymakamı olarak ilçede düzenlemiş olduğum ilk programım, bu organizasyonla şunu söylemek istiyoruz. Siz Gazi ve Şehit ailelerimiz bizim için ilk öncelikte olanlarsınız. Bu akşam her masada bir protokol üyesi sizlerin arasına dağılmış durumda. Yani sizler bizim için protokolün üstündesiniz. Hangi konuda olursa olsun bir talebiniz varsa bizlerle paylaşılmasını istiyoruz. Gücümüz yeterse yaparız, yetmezse üst makamlara iletiriz. Muhakkak ilgilenilecektir. Bir Gazimiz, Şehit Ailemizle ilgilenilmemesi mümkün değildir.” Dedi.

“SİZLERE HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK”

Osmanlı döneminde Ramazan ayında iftar veren hali vakti yerinde insanların misafirlerine diş kirası verdiklerini söyleyen Kaymakam Yüzer, “Bizde her Şehit Ailemize ve Gazilerimize çıkışta bir diş kirası ödeyeceğiz. Belki sizin fedakarlığınız karşısında çok büyük değil. Ama vakıf olarak devletin diğer imkanlarıyla birlikte sizi desteklemeye devam edeceğiz. Ne zaman işiniz devlete, bizlere düşerse, sizlere her zaman kapımız açık” diye konuştu.