Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Kaymakam Kubilay’ın ziyaretinde Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Kenan Tatlı, Hülya Taşkın ile Müjgan Karagöz hazır bulundu.

Kent Konseyinin faaliyetleri hakkında kaymakam Kubilay’a bilgiler veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Çerkezköy Kent Konseyi’nde haftanın her günü bir kurs faaliyeti yapılıyor. Haftanın her gününü dolu dolu değerlendiriyoruz. Şu anda bünyemizde takı tasarım kursu, rölyef kursu, ön muhasebe kursu, saz kursu, tiyatro kursu, fotoğrafçılık sanatı kursu, satranç kursu devam ediyor.” dedi.

EBRU ve RÖLYEF ÇERKEZKÖY'ÜN BİR MARKASI OLABİLİR

Çerkezköy Kent Konseyi’nin çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini belirten Kaymakam Kubilay, Karagöz’e çalışmalarında başarılar dilerken, “Bizler ebru ve rölyefin Çerkezköy’ün bir markası olabileceğini düşünüyoruz. Ebru ve rölyef Çerkezköy’ün birer markası olabilir. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Çerkezköy’de kaymakam Kubilay’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Karagöz, “ Çerkezköy’e geldiğiniz günden bu yana sizlerin yapmış olduğu özverili çalışmaları yakından izliyoruz. Çerkezköy’ün daha önceden alışık olmadığı şekilde çok çalışıyorsunuz. Bütün mesainizi gece gündüz demeden Çerkezköy’e hizmet etmek için harcıyorsunuz. Herkesin cenazesine, düğününe gitmeye çalışıyorsunuz. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak sizleri yakından takip ediyoruz dolayısıyla Çerkezköy için çalışan, çalışkan bürokratlar ve kurumlar çok önem taşıyor. Çalışan kurumları onurlandırmalıyız, onları teşvik edip, onlara teşekkür etmeliyiz. Çalışmayan bazı kurumları ve amirlerini de gerekli şekilde uyarmalıyız. Vatandaşlarımızın bazı sorunları oluyor, bugün git yarın gel muamelesi ile vatandaşlarımıza zorluk çıkartılıyor. Güler yüz gösterilmiyor hatta terslenip fırça çekiliyor. Siz nasıl vatandaşın derdi sorunu ile ilgileniyorsanız, diğer kurumlardan da aynı şeyi beklemek, biz vatandaşların hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bugün burada Çerkezköy kent konseyinde sizi ağırlamaktan sizi misafir etmekten çok mutluyuz, mutluluğumuzun Çerkezköy’ün simgesi olan “VATAN SİZE MİNNETTARDIR” anıtının plaketini sunarak mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz.” Dedi.

KUBİLAY'A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Hülya Taşkın ‘Vatan Size Minnettardır’ anıtının açılışında çekilen fotoğrafın rölyef çalışmasını hediye ederken, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ise katkıları için Kaymakam Kubilay’a “Vatan Size Minnettardır” anıtının fotoğrafının yer aldığı plaket hediye etti.

Kaymakam Kubilay ziyareti kapsamında Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren rölyef kursunu ziyaret ederek, kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cerkezkoy_Kent_Konseyi1