İlçemize geldiği günden bugüne eğitime ve spora büyük önem veren ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz birçok spor dalına olan ilgisiyle dikkat çekiyor.

Zaman zaman ilçemizde bulunan esnaf, iş adamları ve kamu kurum yöneticileri ile bir araya gelerek futbol, basketbol maçlarına çıkan kaymakam Gürbüz’ün satranç sporu ve ata sporumuz güreşe de ayrı bir ilgisi bulunuyor.

Kaymakam Gürbüz bu faaliyetlerine Keleşler Halı Saha’da esnaf ve iş adamlarıyla oynadığı halı saha maçıyla bu haftada devam etti.

SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP

Çarşamba Günü Keleşler Halı Saha’da oynanan halı saha maçında İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk,  Ziraat Bankası Kapaklı Şube Müdürü Erdem Rıfat Özcan, İş adamlarından Hasan Acar, Selami Hekimoğlu, Mehmet Karaca, Murat Eviş, Bekir Hekimoğlu, Hasan Keskin, Bilal Seven, Kapsamder yönetim kurulu üyesi Mustafa Önder, Tamer Tatar, Ali Önder, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil’de yer alırken kaymakam Gürbüz’ün takımı son dakikada yediği golle maçtan 9-8 mağlup ayrıldı.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN GÜNDE 10 BİN ADIM ATMAK GEREKİYOR

Sağlıklı bir yaşam için günde 10 bin adım atmak gerektiğini söyleyen kaymakam Gürbüz, “Bugünkü koşullarda makineler, insanların işlerini yapmasını kolaylaştırdığı için otomobil, asansör veya diğer cihazlar insan hayatını kolaylaştırırken, bir yandan da tembelleştiriyor. Bu yüzden aldığımız kaloriler fazla kilo olarak kalıyor. Aşırı kilodan sakınmak ve bedenin ihtiyacı olan hareketliliği sağlamak için hiç değilse haftada bir gün spor yapmak gerekir. Evde yürüyüş bandında spor yapmak yerine doğada yapılan yürüyüşler insan sağlığı için hem fiziksel hem de psikolojik olarak faydalıdır” dedi.

spor keleslerde-mac