İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni Ziyaret Etti.

Ziyarette kaymakam Gürbüz’ü Dernek başkanı Selami Tetik,  MHP İlçe başkanı Yusuf Çetin, Dernek Sekreteri Gülfüz Menlik, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri karşıladı.

KAYMAKAM GÜRBÜZ, BİZLER İÇİN BİR ŞANS

Ziyarette konuşan dernek başkanı Selami Tetik, ziyareti için kaymakam Gürbüz’e teşekkür ederken, “Kaymakamımız her zaman bizlerin yanında. Derneğimize karşı da ayrı bir ilgisi bulunuyor. Ziyareti için kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tetik, Kaymakam Gürbüz’ü ilçemize geldiği günden beri her yerde görmeye alıştıklarını ifade ederken, “Her türlü etkinliklerde sizi görebiliyoruz. Tüm etkinliklere katılıyorsunuz. Buda bizler için bir şans” diye konuştu.

KİTAP OKUMAKTA FAYDA VAR

Kaymakam Gürbüz ise Küçükyaylalılar derneğinin çalışmalarıyla örnek bir dernek olduğunu ifade etti. Gürbüz, “Dernek olarak sizlerde Kapaklı’nın gelişimine katkı sağlıyorsunuz. Kadın kolları ve Gençlik kollarınız ile her yaşa hitap ediyorsunuz. Derneği gezerken kütüphaneyi görmek beni ayrıca mutlu etti. Herkesin kitap okumasını arzu ediyor ve bunun gelecek nesillere aktarılması gerektiğini düşünüyorum. Zamanımızı boşa geçirmektense kitap okumakta fayda var.” Dedi.

DERNEK TAKVİMİ HEDİYE ETTİ

Dernek başkanı Selami Tetik, kaymakam Gürbüz’e dernek çalışmaları ve Küçük Yayla köyü hakkında bilgiler verirken, kendisine Küçük Yayla köyü resimlerinden oluşan dernek takvimi ve kendisinin yazdığı Küçük Yayla isimli şiiri hediye etti.