Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 10. haftasında Kapaklıspor, deplasmanda Marmara Ereğlispor’a konuk oldu. Maçın son bölümlerini 10 kişi oynayan Kapaklıspor, maçtan 1-1 berabere ayrıldı.

Kapaklıspor, Ligin 10. haftasında Marmara Ereğlispor ile deplasmanda karşılaştı. Bu skorla Kapaklıspor puanını 24'e çıkarırken, Marmara Ereğlispor ise 16 puana yükseldi.

Kapaklıspor sahaya Serhat, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Gurur, Berkay, Mertcan, Mustafa, Mesut, Şaban ilk onbiri ile çıktı.

İLK YARIDA İKİ SAKATLIK

İlk yarıda her iki takımda karşılıklı gol arayışında bulunsa da, arayışları sonuçsuz kaldı. Berabere biten ilk yarıda Kapaklıspor'un iki oyuncusu talihsiz bir şekilde sakatlandı. Adalesi atan Mertcan yerini Tezcan'a bırakırken, kaleci ile çarpışarak sakatlanan Berkay'ın yerine ise oyuna Serdar girdi.

PENALTI VURUŞU DİREKTEN DÖNDÜ!

İkinci yarı düdüğünün ardından 65. dakikaya kadar süren skor eşitliği, Kapaklıspor'un kaptanı Tezcan'ın golü ile bozuldu. 70. dakikada da penaltı fırsatına sahip olan Kapaklıspor'da penaltıyı Mamadou Sacko kullandı. Penaltı vuruşunun direkten geri dönmesi, Kapaklıspor'un farkı 2'ye çıkarmasına mani oldu. 75. dakikada ise Çağlar'ın golü ile Marmara Ereğlispor maçta eşitliği sağladı.

KAPAKLISPOR 10 KİŞİ KALDI

76. dakikada rakibine sert giren Serdar, takımını 10 kişi bıraktı. Oyuna 1 kişi eksik devam eden Kapaklıspor’da, kaptan Tezcan, 81. dakikada kaleci ile karşı karşıya geldiği pozisyonu değerlendiremedi.

Hakemin son düdüğü ile maç 1-1 berabere sonuçlanırken, Kapaklıspor deplasmanda 1 puan ile dönmüş oldu.